Στ. Λογοθέτης: Δικαιολογίες για αφελείς

Παρακολουθώ με αγωνία τη συγκλονιστική και απεγνωσμένη μετάδοση από το κινητό του Άκη Παυλόπουλου που είναι εγκλωβισμένος πάνω από 6 ώρες, χωρίς προοπτική και χωρίς ενημέρωση όπως χιλιάδες οδηγοί που πίστεψαν στις

 διαβεβαιώσεις που άκουγαν από τα ΜΜΕ ότι έχουν παρθεί όλα τα μέτρα από το κρατικό μηχανισμό που βρίσκεται δήθεν σε ετοιμότητα και σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν στη μετακίνηση τους τη …πλέον ασφαλή και καμάρι των ιδιωτικών αρτηριών την Αττική οδό ,τη χρυσοπληρωμένη με τα ακριβά διόδια που πληρώνουν καθημερινά χιλιάδες οδηγοί. Αγωνιώ για τη ζωή αυτών των ανθρώπων, που επί ώρες χωρίς νερό ,χωρίς τρόφιμα ,με καύσιμα που τελειώνουν, χωρίς θέρμανση με μικρά παιδιά παραμένουν εγκλωβισμένοι.
Τα συνεργεία της Αττικής Οδού άφαντα. Ο κρατικός μηχανισμός άφαντος . Πριν λίγο ακούσαμε το κ. Στυλιανίδη υπουργό Πολιτικής Προστασίας να ανακοινώνει ότι με τη πυροσβεστική και την αστυνομία προσπαθούν να δώσουν λύση και να ρίχνει ευθύνη στην εταιρεία “Αττική Οδό ” που τον είχε διαβεβαιώσει στις περιλάλητες συσκέψεις ότι θα κρατούσαν την οδό ελεύθερη.
Αλήθεια κ. υπουργέ περιορισθήκατε στη διαβεβαίωση τους και δεν τους ζητήσατε τουλάχιστον να σας υποβάλουν το σχέδιο τους έκτακτης ανάγκης;
Αλήθεια στην εποχή της κοινωνίας της πληροφορικής που τόσο διαφημίζετε δεν υπήρχε ένα λογισμικό που να προγραμματίζει σε έκτακτη ανάγκη την διατήρηση των βασικών αρτηριών ανοικτών; Γιατί το έγκλημα της Αττικής Οδου παρατηρείται και στη Μεσογείων και στη Κατεχάκη και στη Μαραθώνος και στη Λαυρίου.
Ισως να ακούσουμε ότι η κακοκαιρία ήταν τόσο σφοδρή που δεν προλάβαιναν τα εκχιονιστικά Δικαιολογία για αφελείς. Σήμερα είναι αδιανόητη η απουσία πρόληψης και προγραμματισμού. Πρέπει να σώσουν τους εγκλωβισμένους στην Αττική οδό. Θα θρηνήσομε θύματα. Συνεργεία πρέπει να δώσουν νερό και φάρμακα.
Η εύλογη αγανάκτηση πρέπει να μετουσιωθεί σε δύναμη ριζοσπαστικών αλλαγών στη χώρα. Πρέπει να καταλάβομε ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Κινδυνεύομε .. απο το επιτελικό κράτος
Αυτή τη στιγμή ο κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ 7 ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΗΣΟΥΝ . ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ !!! . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!