Πειραιάς για Όλους: 720.000 ευρώ χρεώνει τους Πειραιώτες ο κ. Τζεφεράκος

Με 720.000 ευρώ για τα επόμενα χρόνια, χρεώνει τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗΡΑΠ) και του Ρ/Σ «Κανάλι Ένα» κύριος Τζεφεράκος καταφεύγοντας σε μια σύμφωνα με πολλές ενδείξεις φωτογραφική προκήρυξη μέσω αμφισβητούμενων διαδικασιών, ανεβάζοντας δυόμιση φορές το σημερινό κόστος ενοικίασης του κτιρίου του σταθμού. Και φυσικά με την κάλυψη του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

ΜΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΑΡΠΑ-ΚΟΛΛΑ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 720.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Με την πράξη αυτή κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του και αυτό δεν ήταν εύκολο με δεδομένο τα δεκάδες κατορθώματά του. Η καταβύθιση της ακροαματικότητας, ο αυταρχισμός και οι διαρκείς συγκρούσεις με το προσωπικό, οι απολύσεις, οι προσλήψεις «ημετέρων» με αδιαφανή κριτήρια, οι αναγκαστικές αποχωρήσεις, και πολλά άλλα είναι η καθημερινή πραγματικότητα στο «Κανάλι Ένα» από την αρχή της ανάληψης της προεδρίας του ως σήμερα.
Ο «Πειραιάς για Όλους» και η υπόλοιπη αντιπολίτευση, αποκλείστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗΡΑΠ και ο φορέας διοικείται αποκλειστικά από τη συμμαχία Μώραλη-Βλαχάκου σε ένα αδιαφανές και σκοτεινό ως προς την ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά πλαίσιο.
Ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, φτάνοντας στο τέλος της διετίας ξεπέρασε τα όρια. Ενώ έχει εκπνεύσει η θητεία του, όπως και η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου έφερε εκτάκτως την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 σε τηλεφωνική (!!!) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου -την οποία ονόμασε έκτακτη-, με πρόσκληση που εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις 11.36 -λιγότερο από δύο ώρες από τη… συνεδρίαση που όρισε για τις 13.30- θέμα για τη «Λήψη απόφασης περί έγκρισης της ανάγκης μίσθωσης ακινήτου, των όρων αυτής και τον ορισμό τριμελούς Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτου» στο Κέντρο Πειραιά για 15ετή μίσθωση με μηνιαίο τίμημα 4.000 ευρώ (από το σημερινό των 1.600 ευρώ). Η προθεσμία για την κατάθεση προσφορών είναι μόλις δέκα ημέρες από τη δημοσίευση και την εισηγητική έκθεση με τα νομικά και τεχνικά χαρακτηριστικά υπογράφει ο ίδιος.
Τα κριτήρια, το τίμημα, η κεντρική ακριβή και όχι περιφερειακή φθηνότερη θέση, ο ελάχιστος χρόνος της δημοπρασίας, χωρίς καμία ενημέρωση, χωρίς ορισμένο τον τόπο της δημοπρασίας τα επέλεξε μόνος του ο κύριος Πρόεδρος. Αυτή είναι η διοίκηση Τζεφεράκου.
Το σημαντικότερο στοιχείο όμως είναι ότι ο Δήμαρχος τον καλύπτει, παρότι οδηγεί το «Κανάλι Ένα» στα βράχια, παρότι η ανικανότητα, ο αυταρχισμός και η αδιαφανής διοίκηση φαίνεται εξόφθαλμα σε κάθε εμφάνιση του κυρίου Τζεφεράκου στα δημοτικά όργανα. Και παρόλα αυτά ο Γιάννης Μώραλης με ιδιαίτερη επιμονή τον κρατάει ανέγγιχτο στη θέση του.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.