Ο κ. Καλογράνης ενημέρωσε για την δέσμη παρεμβάσεων που αποφασίστηκε στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, τις οποίες μπορείτε να διαβάστε και στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το κόμμα.

Ακόμη ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Ιδρύματος Αλβέρτου του Μονακό στην περιοχή, η οποία θα γίνει μέσω του Πράσινου Ιδρύματος, το 2022.

Χαρακτηριστικά, ο κ. Καλογράνης δήλωσε ότι το Πράσινο Κίνημα ήταν το μοναδικό κόμμα της αντιπολίτευσης που μετέβη στην περιοχή με σκοπό να βοηθήσει και να συνεισφέρει και όχι απλά να ασκήσει κριτική. Βεβαίως ο Κώστας Καλογράνης υπογράμμισε την ανάγκη να μην υπάρξουν μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των καταστροφών και έφερε ως αρνητικό παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν στη Θεσσαλία, μετά το πέρασμα του Ιανού.

Αναλυτικά, τη συνέντευξη του Συμπροέδρου του Πράσινου Κινήματος, κ. Κώστα Καλογράνη μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ: