Β. Βατίστας: Υποστελεχωμένο το ΚΕΠ Περάματος

Σε ένα ακόμη αποστεωμένο δημοτικό συμβούλιο, αφού έγινε με τηλεδιάσκεψη και όχι διά ζώσης, παρά τα δεκάδες αιτήματα της Λαϊκής Συσπείρωσης, θέσαμε το θέμα της υποστελέχωσης του ΚΕΠ Περάματος, καθώς χρειάζονται τρεις οργανικές θέσεις να καλυφθούν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Πρώτο μέλημα της δημοτικής αρχής θα έπρεπε να είναι η στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου και πρωτίστως αυτών που εξυπηρετούν κοινό , όπως το ΚΕΠ που αποτελεί μια νευραλγική υπηρεσία. Και μέσα από την κινητικότητα, αλλά κυρίως με σωστό προγραμματισμό και εξασφάλιση κονδυλίων από τον προϋπολογισμό θα έπρεπε η δημοτική αρχή να έχει τη στελέχωσή του προμετωπίδα και όχι να βολεύεται από τα οκτάμηνα σε όλες σχεδόν τις υπηρεσίες τηρώντας ευλαβικά την πολιτική κόστος- όφελος και διαιώνισης των ελαστικών σχέσεων εργασίας.
Θα πρέπει να αποτελέσει πεδίο δυναμικής διεκδίκησης προς πολιτεία και δήμο από τον ίδιο τον περαμαϊκό λαό η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς.
Δεν αρκεί η αξιόμαχη προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στο ΚΕΠ ή στο τμήμα περιβάλλοντος του δήμου, για να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της υποστελέχωσης.