Εθελοντική αιμοδοσία και συλλογή φαρμάκων στην πλ. Κύπρου

Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας και ο Σύλλογος Εργαζομένων του, σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Π.Γ.Ν. «Αττικό», οργανώνει Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 2 & 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (έναντι Δημαρχείου Κερατσινίου),
Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην κινητή μονάδα «Οδυσσέας» του Οργανισμού « το Χαμόγελο του Παιδιού» υπό τον έλεγχο και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων πρόληψης της μετάδοσης του covid-19.
Η αιμοδότηση μπορεί να πραγματοποιηθεί 2 ημέρες μετά τον εμβολιασμό με οποιοδήποτε εμβόλιο κατά του covid-19, καθώς και 1 μήνα μετά από αρνητικό τεστ σε περίπτωση νόσησης από κορονοϊό.
Για την αποφυγή συνωστισμού η συμμετοχή θα γίνει μόνο κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού.
Για την δήλωση ενδιαφέροντος και το κλείσιμο ραντεβού οι αιμοδότες μπορούν να επικοινωνούν από 25/10 στο παρακάτω τηλέφωνο: 210 4615337- ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 10:00- 14:00
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας.
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2-3 Νοεμβρίου 2021 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (έναντι Δημαρχείου Κερατσινίου) στην κινητή μονάδα "Οδυσσέας" του Οργανισμού "TO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ώστε να τηρηθούν τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη της μετάδοσης του covid-19 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 4615337- ΩΡΕΣ 10:00-14:00 മമ്ത് ODED ATTIKON ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Π.Γ.Ν. ΑΤΤΙΚΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕpΓ ΑΖΟΜΕΝΩΝ το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"