Γ. Γεννιά: Κεραμέως: Η χειρότερη Υπουργός Παιδείας που έχει περάσει

Τελείωσαν οι διθυραμβικές τοποθετήσεις, τα χειροκροτήματα και τα γεμάτα υποκρισία «ευχαριστούμε» της Κυβέρνησης απέναντι σε όλους όσους κράτησαν την κοινωνία όρθια μέσα στην καραντίνα !!
Με την πρώτη ευκαιρία δείχνουν ποιοι είναι ! Σαν να εκδικούνται το λαό που υπάρχει !
Που έχει φωνή και άποψη !!
Με αγωγές, απειλές, συκοφαντίες, αλλά και με υπέρμετρη αλαζονεία και απαξίωση απέναντι στους εκπαιδευτικούς, η Υπουργός Παιδείας δημιούργησε όλες αυτές τις συνθήκες που νομοτελειακά οδηγούν σε πλήρη ρήξη του Υπουργείου με τις Αθμιες και Βθμιες Ομοσπονδίες των Εκπαιδευτικών .Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Η χειρότερη Υπουργός Παιδείας που έχει περάσει από το Υπουργείο, αφού «ένιψε τας χείρας» της, την χωρίς προηγούμενο περίοδο της καραντίνας και τηλεκπαίδευσης, αφήνοντας στους εκπαιδευτικούς την αναγκαστική επιλογή να τα καταφέρουν, σήμερα ξεχνάει πόσο ανεπαρκής και λίγη ήταν στα δύσκολα κι αντί να διορθώσει τα κακώς κείμενα του Υπουργείου προσπαθεί να επιβάλλει την Αξιολόγηση όχι μέσα από τον διάλογο και τη διαβούλευση με όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα, λαμβάνοντας υπόψιν και τις προτάσεις των Ομοσπονδιών ΔΟΕ και ΟΛΜΕ, αλλά καταθέτοντες αγωγές και σέρνοντας τον Κλαδο στα δικαστήρια.
Κεραμεως για τη μάχη αυτή έκανες προθέρμανση με τα παιδιά μας, επιδεικνύοντας το σκληρό σου πρόσωπο και την ανάλγητη προσωπικότητά σου, επιβάλλοντας την ΕΒΕ και αποκλείοντας από τα Πανεπιστήμια 35000 εισακτέους .
Το χειρότερο ομως είναι πως δεν έχεις ακόμα αναγνωρίσει λάθη και παραλείψεις .. ζεις μέσα στην αυταρέσκεια.. στις «Βερσαλλίες» σου… υπηρετώντας συγκεκριμένα συμφέροντα που όμως μπροστά στο κύμα των αντιδράσεων που δημιουργείς θα αποδειχτούν πολύ μικρά .
Με πληρωμένα «παπαγαλάκια» να σπιλώνουν το έργο των εκπαιδευτικών και να τους χαρακτηρίζουν ουσιαστικά άχρηστους, τεμπέληδες και ανεπαρκείς δεν θα καταφέρεις να συγκροτήσεις το ποτάμι της οργής που μέρα με τη μέρα ξεχειλίζει.
Ραντεβού στο Εφετείο Αθηνών οδός Λουκάρεως !! Στα δικαστήρια λοιπόν !!
… δεν μας συνάντησες στα σχολεία ως όφειλες, θα μας βρεις στους δρόμους και στους εφιάλτες σου !!