Αποκλεισμός του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό

Κάλεσμα δημάρχου στην κινητοποίηση της Τετάρτης έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού.
Από  τη Δευτέρα  προχωρήσαμε με βάση την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε αποκλεισμό του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στο Σχιστό.
Με αυτό τον τρόπο καταδεικνύουμε την πλήρη αντίθεση μας στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς που καθιστούν την πόλη μας την πίσω αυλή της Αττικής.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους αρμόδιους ότι το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα είναι γειτονιές της Β’ Πειραιά που κατοικούνται από ανθρώπους περήφανους, αγωνιστές της ζωής που προσπαθούν να ζήσουν τις οικογένειές τους με αξιοπρέπεια.
Δεν πρόκειται να συναινέσουμε στο προτετελεσμένο περιβαλλοντικό έγκλημα που ενορχηστρώνεται. Αντιθέτως με όσες δυνάμεις και μέσα διαθέτουμε θα κλιμακώσουμε την δράση μας και θα είμαστε εκεί να αγωνιστούμε για να μην
επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωή μας.
Στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν αποφασιστεί, Τετάρτη 28/07 στις 10:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί κινητοποίηση έξω από το ΣΜΑ του Σχιστού με σκοπό να καταστήσουμε ξεκάθαρο ότι δεν θα δεχτούμε την περαιτέρω υποβάθμιση της ζωής μας.
Για το λόγο αυτό, απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας να είναι στο πλάι μας και να ενώσουν τις φωνές τους μαζί μας έτσι ώστε οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί να μείνουν στα χαρτιά.
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι για το μέλλον μας, καλούμαστε να επιλέξουμε τον δικό μας δρόμο προκειμένου να οικοδομήσουμε ένα Κερατσίνι και μια Δραπετσώνα που να αρμόζει στους
ανθρώπους και τις ανάγκες τους.
Ο λαός της πόλης μας έχει δείξει ότι βγαίνοντας στους δρόμους όταν χρειαστεί μπορεί και σταματά πολιτικές που πλήττουν την Δημόσια Υγεία. Αυτό οφείλουμε να πράξουμε και τώρα. Για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.
60 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ-ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!