Κλιματιζόμενη αίθουσα λόγω καύσωνα

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ και το ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα από το ΕΣΚΕΔΙΚ/ΚΕΠΠ, στην Αττική την Πέμπτη (01-07-2021) και την Παρασκευή (02-07- 2021) οι μέγιστες θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 40 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς
Κελσίου.

Για αυτό το χρονικό διάστημα στο Δήμο Κερατσινίου –Δραπετσώνας, θα παραμείνει ανοικτός για τους δημότες ο κλιματιζόμενος χώρος που βρίσκεται στο Πρώην Δημαρχείο Δραπετσώνας, στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου & Καραϊσκάκη κατά τις ώρες 8:00 π.μ – 20:00 μ.μ.
Παράλληλα η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου θα προσφέρει δροσερό νερό στους άστεγους της πόλης ενημερώνοντας ταυτόχρονα για την λειτουργία του κλιματιζόμενου χώρου.
Πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από το Σάββατο.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Θεόδοτος Μιλτιάδης