Τρ. Αλεξιάδης για Κ.Υ. Κερατσινίου: Οι φανφάρες των εγκαινίων δεν θα κρύψουν τις προσλήψεις που δεν έγιναν

Τρανταχτό παράδειγμα πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει κανένα σκοπό να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, είναι αυτό που συμβαίνει με το Κέντρο Υγείας Κερατσινίου.

Δυο μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο αν. υπουργός Υγείας Βασ. Κοντοζαμάνης δεσμεύτηκε για προσλήψεις απαραίτητου προσωπικού και άμεση εκπόνηση του Οργανισμού του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου ώστε να ξεκινήσει τη λειτουργία του όπως είχε υποσχεθεί μέχρι το τέλος Μαΐου.
Οι φανφάρες των εγκαινίων δεν θα κρύψουν τις προσλήψεις που δεν έγιναν, τις μετακινήσεις γιατρών και νοσηλευτών με την αποδυνάμωση άλλων μονάδων, τα μπαλώματα, τις αλχημείες και τα ψέματα που δεν θωρακίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας.
Ο φίλος Γιάννης Ζαχάρος, γιατρός στην πρώτη γραμμή, αποκαλύπτει:
Το λοιπόν, όπως είχα πει, επανδρώνεται το νεόχτιστο κέντρο υγείας Κερατσινίου με προσωπικό από Δραπετσώνα, Πειραιά, Τζάνειο, Αίγινα, Περιστέρι!!!
Για 3 μήνες!! Επικουρικοί!
Ξέρεις!
Αυτοί οι αναλώσιμοι!
Όλοι αναλώσιμοι είμαστε!
Τράβα εδώ, τράβα εκεί, πήγαινε να εφημερεύσεις στον Γαλατά, τράβα και στην Αίγινα, κάνε και μια εφημερία στην Ελευσίνα, ποιος νοιάζεται αν έχεις οικογένεια, υποχρεώσεις, ζωή!
(Υ.Γ. Φυσικά να το δείξεις. Ξέρεις εσύ!😉)