Στο Περιφερειακό Συμβούλιο φέρνει η Δύναμη Ζωής την εγκατάλειψη του Πεδίου του Αρεως από τη Διοίκηση.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο φέρνει η Δύναμη Ζωής την εγκατάλειψη του Πεδίου του Άρεως από τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, την επισκευή των υποδομών και των Παιδικών Χαρών, τη συντήρηση των αγαλμάτων έχουν βαλτώσει.

Ειδικότερα υπενθυμίζεται ότι για τη συνολική ανάταξη του Πάρκου, η Διοίκηση της Δύναμης Ζωής, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και τους εργαζόμενους, εκπόνησε μελέτες και υλοποίησε σειρά αποφάσεων και ενεργειών ενώ σήμερα εκκρεμούν ζητήματα όπως η κατασκευή νέας μεγάλης Παιδικής Χαράς με προσβασιμότητα για AMEA, η αποκατάσταση της υδάτινης διαδρομής, του ροδώνα, των συντριβανιών, των αντλιοστασίων, των γεωτρήσεων, του χαμηλού φωτισμού, του αστικού εξοπλισμού, η αναβαθμισμένη διαχείριση της επισκεψιμότητας και της προστασίας του Πάρκου, κα.
Η Διοίκηση της Περιφέρειας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε οι πολίτες να έχουν δικαίωμα σε αυτόν τον ανοικτό σε όλους, μητροπολιτικό δημόσιο χώρο πρασίνου, κέντρο αθλητικών, πολιτιστικών, ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.