Κ. Παπαδόπουλος: “Οι ήρωες πίσω από τις μάσκες και η πραγματικότητα”

Όσοι δεν έχετε εικόνα για το τι συμβαίνει στις εφημερίες των δημοσίων νοσοκομείων και ιδιαίτερα του Κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας την αποκτάς όταν βρεθείς μεσάνυχτα στα επείγοντα.
Εκεί θα δεις τους «ήρωες πίσω από τις μάσκες», όπως εντελώς υποκριτικά αποκάλεσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης πρόσφατα τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν σκληρό αγώνα κάθε μέρα στα νοσοκομεία, είναι οι ίδιοι που τους απώθησαν βίαια τους ψέκασαν με χημικά και χτύπησαν με ασπίδες και κλομπ οι δυνάμεις των ΜΑΤ πριν μέρες έξω από το υπουργείο Υγείας.
Είναι αυτοί που καλούνται να δώσουν κυριολεκτικά μάχη κάτω από συνθήκες που δεν είναι καλές για να δώσουν λύσεις σε περιστατικά που θέλουν άμεση παρέμβαση . Εκεί θα δεις την διαχείριση των υπόπτων για covid περιστατικών και όλα αυτά που τα διαβάζουμε και μας φαίνονται μακρυά από εμάς και τοτε σκέφτεσαι τι καλά που έκανες και στήριξες το δημόσιο νοσοκομείο με την παρουσία σου όταν χρειάστηκε να το κάνεις πόσο καλά κάνεις πάντα και στα αιτήματα σου δεν λείπει ποτέ “ενίσχυση του δημοσίου συστήματος υγείας” μόνιμες προσλήψεις” και όλα αυτά που ίσως μερικοί η και πολλοί να τα θεωρούν “κλασικά”.
Αυτά για να θυμόμαστε και να βρισκόμαστε δίπλα στους γιατρούς κ το προσωπικό των νοσοκομείων που αγωνίζεται γιατί για αυτούς είναι η δουλειά τους, το καθήκον τους για μας είναι η Ζωή μας.