Σταμάτης Μαλέλης: “Ποιος είναι τελικά ο Ρασπούτιν;”

«Ο θεσμός της Δικαιοσύνης δεν είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να παίζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Κουρελιάστηκε από τον κ. Παπαγγελόπουλο, από τον τ. Διοικητή της Κ.Υ.Π. Αλήθεια με ποια κριτήρια μπήκε ένας στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ;
Υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ο περίφημος «Ρασπούτιν» που τον Έφερε ο κ. Τσίπρας για να ελέγξει τη δικαιοσύνη; Σε μια προοδευτική παράταξη, όπως λέει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν αξίζει αυτό το παιχνίδι. Αυτές οι μεθοδεύσεις άνοιξαν τον δρόμο για την επέλαση της Δεξιάς. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές» δήλωσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής στην χτεσινή εκπομπή OpenMind.

«Δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα κόμμα που άνοιξε την κερκόπορτα για να έρθει η πιο σκληρή Μορφή της δεξιάς, να αντιμετωπίσει την ΝΔ. Ζητάμε να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει στην πολιτική σκηνή σε σχέση με αυτούς που Απαξίωσαν το ήθος της Αριστεράς. Το Kίνημα Αλλαγής θα είναι ο πραγματικός ιδεολογικός αντίπαλος της ΝΔ.» συνέχισε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά.

Όποιοι χαρακτηρίζουν ως απαρχαιωμένες αντιλήψεις τις αναφορές στον Ανδρέα Παπανδρέου, δεν μπορούν να κατανοήσουν πως το καινοτόμο όραμα για την περιφερειακή & ισόρροπη ανάπτυξη και με τέλη η δημιουργία μιας Ελλάδας αυτοδύναμης έγινε πράξη από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Ανδρέα Παπανδρέου, επισήμανε.