PortoNews

Σας στέλνουν τις ευχές τους…

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

Γιάννη Μώραλης


Εθνικός 


Γιώργος Πατούλης


Ελίνα Βερυκάκη


Πέτρος Πελεκάνος

Καλησπέρα χρόνια πολλά όμορφα Χριστούγεννα και καλή χρονιά. Ευχες πολλές κοντά σάς. με αγάπη υγεία και χαμόγελα. Το νέο έτος να μάς έρθει με ευτυχία. Χρόνια πολλά. Ελλάδα μου. Χρόνια πολλά. Κερατσίνι μου.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εσωτερικός χώρος

Γεωργία Γεννιά

Καλές γιορτές ‼️🎄🥂
Αγάπη σε όλο τον κόσμο ‼️💖

Μιχάλης Λιβανός

Καλά Χριστούγεννα με υγεία!
Μια καλύτερη χρονιά από περισυ!
Το 2022 να έχει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις στην ζωή μας!….
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "To νέο έτος, να μας επιφυλάσσει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις. + 2022 Χρόνια πολλά Μιχάλης Λιβανός f mlivanos.gr"

Ανάργυρος Μαριόλης

Τις Καλύτερες Ευχές μας!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΕΟΠΟΛΗΣ K O Διευθυντής και TO Προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης σας στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για υγεία, αγάπη, ευτυχία και επιτυχίες σε εσας και τους αγαπημένους σας! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! As είναι TO 20११ n καλύτερη χρονιά για όλους μας! I 川 //DW"

Γιώργος Δαβάκης 
Εύχομαι από καρδιάς, σ’ε σάς και τις εκλεκτές σας Οικογένειες, Ευλογημένα, Λαμπερά, Ευτυχισμένα και Χαρούμενα Χριστούγεννα! Το ξεκίνημα του Νέου Χρόνου, ας είναι αφετηρία μιάς δημιουργικής Εποχής, με Υγεία, Αγάπη, Ελπίδα και Επιτυχίες! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Με ιδιαίτερη εκτίμηση. Γεώργιος Κ Δαβάκης Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Πειραιά. τ. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος Πειραιά.

Μαργαρίτα Καζάκου
Καλές Γιορτές και του χρόνου ΛΕΥΤΕΡΟΙ !!!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "SEGINNING Υγεία, αγάπη, ειρήνη, σεβασμός, αλληλεγγύη Καλές Γιορτές Καζάκου Μαργαρίτα Αντιδήμαρχος Περάματος"

Σταύρος Κασσιδιάρης

Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2022! ⭐


Δημήτρης Μαρκόπουλος

Μάνος Δερτούζος 

Νανά Γλύκα Χαρβαλάκου

Θερμες ευχες απο καρδιας για καλα Χριστουγεννα💥, καλες γιορτες💥 , με υγεια, ψυχραιμια , συνεση και αισιοδοξια!! Ας ελπισουμε οτι ερχονται καλυτερες μερες 🙏🙏🙏
Μπορεί να είναι εικόνα ‎κείμενο που λέει "‎شمد ΔΗΜΟΣ n Θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά! Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πειραιά‎"‎

Παντελής Καμάς 


Λάμπρος Μίχος


Δ. Παπαγεωργίου 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΝΩΣΗ 8 SEATANEA EDATEMATION ΤΟΔ.Σ του Συλλόγου σας εύχεται Χρόνια Πολλά & Καλές Γιορτές"

Ειρήνη Νταϊφά 

ΟΛΠ – COSCO


Μανώλης Γραφάκος 

Ευχές! Καλά Χριστούγεννα, υγεία και χαρές σε όλους!
Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και κείμενο που λέει "Εύχομαι το νέο έτος έτος να φέρει σε όλους υγεία, χαρά και τύχη. Καλά Χριστούγεννα! Μανώλης Γραφάκος Γενικός Γρομματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων"

Γιώργος Καπλάνης 

Γιάννης Λαγουδάκης


Δημήτρης Σαρρής


Μανώλης Κουτουλάκης 
Ημέρες γιορτινές, γεμάτες ανεκδιήγητη χαρά εσωτερική, με αισιοδοξία και προσμονή να βρεθούμε με πρόσωπα αγαπημένα, για να γιορτάσουμε τη στιγμή της γέννησης Του.
Οι νησιώτες μας ξέρουν από προσμονή και αγάπη.
Η θάλασσα, το λιμάνι, το καράβι….
Αυτά μας ορίζουν το ταξίδι για τον προορισμό μας.
Όποιος κι αν είναι αυτός.

Γιάννης Διάκος


Ζαχαρίας Ζούπης

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ευτυχία το καινούργιο έτος!
Nα περνάτε, να περνάμε όλοι όμορφα κάθε στιγμή!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία, ελπίδα! Ζαχαρίας Ζούπης Διευθύνων Σύμβουλος OpinionPoll Έρευνες Ερευνες-Δημοσκοπήσεις"

Ανδρέας Παχατουρίδης


Δημοσθένης Σταματάτος

Eύχομαι ολόψυχα τα Xριστούγεννα να φέρουν ευτυχία και γαλήνη στο σπίτι σας και ο καινούργιος χρόνος υγεία και ευημερία!
Xρόνια πολλά ευλογημένα και τυχερά!
Καλή χρονιά Ευλογημένη Τυχερή γεμάτη με Αγάπη και Υγεία
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν Μακάρι να έχετε δίπλα σας όσους αγαπάτε.. Να συγχωρέσετε όσους σας πλήγωσαν... Να βοηθήσετε όσο μπορείτε... ..και ποτέ δεν είναι αργά, για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι..."

Γ. Παναγόπουλος
Καλά Χριστούγεννα!
Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Lole Apsnjne Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο To 2022 γεμάτο υγεία. Να προστεθούν ελπίδες. αφαιρεθούν λάθη. να πολλαηλασιαστούν Τα όνειρα και οι στόχοι με μοναδικό όραμα Την αγάπη και ένα καλύτερο αύριο για όλους! SAEESULES 红里事書事 Χρόνια Πολλά! SHME GAMAN 1835 0 Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος θ. Παναγόπουλος YAK"

Θεόδωρος Τερζής 
Εύχομαι φέτος τις γιορτές, να βρείτε ένα πακέτο γεμάτο από ότι έχετε πραγματικά ανάγκη στη ζωή σας…
Υγεία και όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε
Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο το 2022
Αντιδήμαρχος Περάματος

Γιάννης Βουτσινάς


Γεώργιος Παπαμανώλης

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομοΤα φετινά Χριστούγεννα, ας ζεστάνουν τις καρδιές μας με αγάπη, αισιοδοξία, αλληλεγγύη, ενοτητα και με τη δύναμη της ελπίδας ότι είναι τα τελευταία που οι μάσκες κρύβουν τα χαμόγελα !
Καλά Χριστούγεννα σε εσάς κ τις οικογένειες σας!

Σταυρούλα Μαγιάτη

Χαράλαμπος Τουμπεκής


Δημήτρης Καρύδης 

Το 2022 να είναι μια καλύτερη χρονιά για όλον τον κόσμο. Να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πανδημία και την κλιματική κρίση. Να έχουμε υγεία, να επιστρέψουν τα χαμόγελα, η ελπίδα και η αισιοδοξία.
Και στον Πειραιά μας, να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές και πρόοδο.

Γιάννης Λαγουδάκος


Ένωση Πολιτισμού Ενιαία Μάνη 


Ένωση Απανταχού Μανιατών “Η Μάνη” 

Καλά Χριστούγεννα & Ευτυχισμένο 2022
Η Ένωση Απανταχού Μανιατών σας εύχεται όμορφες στιγμές με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη, δύναμη, αισιοδοξία και μας προτρέπει όλους να βοηθάμε όσο μπορούμε εκείνους που έχουν ανάγκη, γιατί «Μαζί είμαστε πιο δυνατοί»!
Καλές γιορτές σε όλους!


Έμποροι Περάματος ΕΕΒΕ
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2022 Happy New Year"


Γρηγόρης Καψοκόλης

Χρόνια πολλά με υγεία

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "A Paik ! Υγεία ειρήνη, ευτυχία, αφθονία! Είναι οι ευχές μου για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά! Καλές γιορτές! Γρηγόριος Π. Καψοκόλης Αντιδήμαρχος Προσόδων & Εμπορίου"


Βασίλης Κορκίδης

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αλέξανδρος Νανόπουλος 

Αγαπητές/οί φίλες/οι
Δεν είναι όλες οι χρονιές ίδιες… υπάρχουν οι δύσκολες, οι εύκολες, οι χαρούμενες, οι αισιόδοξες, οι συγκινητικές. Υπάρχουν κι εκείνες που έχουν κάτι από όλα τα προηγούμενα. Υπάρχουν κι αυτές της υπομονής!

Μία τέτοια χρονιά είναι κι αυτή που τελειώνει, χρονιά που όλοι υπομείναμε, αντέξαμε, ελπίσαμε, παλέψαμε. Με τις γλυκόπικρες στιγμές, τα μικρά μαθήματα ζωής, τα διδάγματα των εγχειρημάτων μας και τις συνέπειες των αποφάσεών μας.…

Δοκιμαστήκαμε και είμαστε εδώ, παρόντες, έτοιμοι΄ με τις απώλειές μας, με την εμπειρία μας, με τους συμπολίτες μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε, τα παιδιά μας, αλλά, πρωτίστως, με τη ζωή μας! Βγαίνουμε από τις περιπέτειές μας πιο δυνατοί, πιο αισιόδοξοι.
Είναι τώρα η στιγμή να μετουσιώσουμε τη σοφία που έχει κατασταλάξει μέσα μας σε δράση, προσδοκώντας σε μία καλύτερη, πιο επικοινωνιακή, πιο ανθρώπινη χρονιά, απαλλαγμένοι από την εσωστρέφεια των προηγούμενων ετών. Δε θα ευχηθώ μόνο να έχουμε ευτυχία΄ δεν είναι αρκετό΄ θα υπάρξουν και δύσκολες στιγμές΄ πάντα υπάρχουν. Θα ευχηθώ στα δύσκολα να έχουμε δύναμη και χαμόγελο και στα εύκολα να έχουμε τη σύνεση να αφιερώνουμε μια σκέψη για όσους υποφέρουν δίπλα μας.
Ας είναι το 2022 η χρονιά που θα μας ενώσει με τις ελπίδες και τα όνειρά μας, η χρονιά που θα μας συμφιλιώσει με τους φόβους και τις συστολές μας, χρονιά ανάτασης, χρονιά που θα μας κάνει να στρέψουμε το βλέμμα λίγο ψηλότερα!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Το 2022 ας είναιη χρονια που θα στρέψουμε το βλέμμα μας ψηλά! Αλέξανδρος Νανόπουλος pirceuspres"

Κυριάκος Χουσέας

Ας είναι καλή & ευλογημένη αυτή η χρονιά !!
Αρκετά δοκιμάστηκε ολόκληρη η ανθρωπότητα από απροσδόκητα προβλήματα & δύσκολες πρωτόγνωρες καταστάσεις !!
Στέλνω σε κάθε φίλο & φίλη του Facebook & των social media θερμές , ειλικρινείς & εγκάρδιες ευχές για μια απείρως καλύτερη χρονιά με την ευχή & την προτροπή ειδικά για εμάς τους Έλληνες της πατρίδας & της διασποράς :
🇬🇷να τολμήσουμε τις μεγάλες & αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην προσωπική/ επαγγελματική / οικονομική μας ζωή
🇬🇷να βάλουμε την πατρίδα πάνω από το .. «ιδανικό» της τσέπης & της βολής …
🇬🇷να συμβάλουμε , με κάθε τρόπο ( baby boom ,brain no drain, return back sweet home Greece)στην ποσοτική/ πληθυσμιακή αύξηση του εθνικού μας κράτους
🇬🇷να δυναμώσουμε προσωπικά & εθνικά
Το παγκόσμιο σύστημα δεν κατατείνει στην Δικαιοσύνη …. κατατείνει στην ισορροπία των δυνάμεων …
ΔΥΝΑΜΗ λοιπόν …. ΔΥΝΑΜΗ … ΙΣΧΥΣ ….
💪🏻 η λέξη κλειδί / η λέξη πρόκληση για την χρονιά που σε λίγο μας χτυπά την θύρα ….
Με δύναμη , αισιοδοξία & χαμόγελο ας την ανοίξουμε να υποδεχθούμε το νέο έτος / την νέα εποχή !!
Διακόσια χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα …. « ας μεθύσουμε με το αθάνατο κρασί του 1821»!!!

Χρήστος Βρεττάκος


Σπύρος Σπυρίδων 

Εύχομαι το 2022 να είναι για όλους μας μια ασφαλής και ήρεμη χρονιά, γεμάτη υγεία, αγάπη και αισιοδοξία!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "2022 Θερμές Ευχές Με οδηγό το φως της ασφάλειας και της ηρεμίας R Σπύρος Σπυρίδων"

Ανδρέας Ευθυμίου

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η νέα χρονιά να είναι φωτεινή και γεμάτη ελπίδες. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε να κάνουμε τη ζωή μας ακόμη πιο ωραία!
Καλά Χριστούγεννα – Καλή Χρονιά!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ O Δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, οι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι και οι Εργαζόμενοι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου σας εύχονται χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος!"

Σταύρος Βοϊδονικόλας


Γιώργος Δημητρίου

Ευχόμαστε για σένα οι χαρές να φτάνουν ως το γόνα,
και να μην χύσεις δάκρυα ούτε από … δακρυγόνα !
Χαρούμενο και δυναμικό 2022 !!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "மக Kajn Χρονιά! και Διεκδικούμε Αγωνιζόμαστε ΣΥΜΜΑΧΙΑ 0.5"


Κώστας Χλωμούδης

Πολλές ευχές για ότι επιθυμείτε…
Η προσωπική υγεία για τον καθένα μας, σωματική και πνευματική και η ΕΙΡΗΝΗ στον κόσμο να είναι φέτος ο πρώτος στόχος…
Σε συνέχεια του παρελθόντος, αλλά οξύτερα (λόγω πανδημίας και κλιματικής αλλαγής), η ζωή των κατατρεγμένων του κόσμου είναι στα χέρια των πολιτών του αναπτυγμένου κόσμου…
Ευτυχώς για εμάς, που κατοικούμε σε αυτή τη χώρα, η Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στη κατηγορία των χωρών αυτής της κατηγορίας με τα προνόμια…
Έχουμε όμως προβληματικά τμήματα στην ηγεσία της ορθοδόξου εκκλησίας. Οι περιπτώσεις στην μητρόπολη Πειραιά και άλλες, είναι χαρακτηριστικές για τον φανατισμό τους, όπως αντέδρασαν στην περίπτωση του καθηγητή κου Μόσιαλου και ως εκ τούτου επικίνδυνοι για την δημοκρατία και εκτός της ανάγκης για την ηρεμία των παθών… Δεν έχουν κανένα σεβασμό στο Σύνταγμα της χώρας που αναφέρεται στο ότι «η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη»…
Για τούτο και πρέπει, ως πολίτες αυτής της κοινωνίας, να προσπαθούμε πάντα να σκεφτόμαστε, να αμφιβάλλουμε, να μαθαίνουμε, να μην εφησυχάζουμε, να σεβόμαστε τον άλλο όσο και αν διαφωνούμε μαζί του και να μην είμαστε απόλυτοι για τη γνώμη μας…
Μπορεί να έχουμε γνώμη, αλλά δεν είναι δεδομένο πως έχουμε και την απαιτούμενη γνώση…
Κοινώς να αρνηθούμε τον «ξερολισμό»…”
Ας συμβάλουμε και να δώσουμε ένα “τέλος” στον κακό μας εαυτό, που χαρακτηρίζει και τα δεινά της χώρας μας…
Να βάλουμε υψηλούς προσωπικούς στόχους, να θέσουμε υψηλά προτάγματα για τη κοινωνίας μας, τη χώρα μας και την Ευρώπη μας…
Τη φετινή χρονιά και με τις δικές μας προσπάθειές, να πείσουμε έτσι ώστε να πορευτεί η Ε.Ε. προς μια κατάσταση “Ενωμένων Κρατών της Ευρώπης” μέσα στην δεκαετία αυτή που διανύουμε…
Ας είναι το 2022 μια καλύτερη Χρονιά για τον καθένα μας προσωπικά, για την κοινωνία μας, για τον κόσμο.