Βατίστας Βασίλειος υπ. Δήμαρχος Περάματος με τη Λαϊκή Συσπείρωση: «Η Δημοτική Αρχή Περάματος φρόντισε σήμερα να μη συζητηθεί το θέμα των σχολείων»

Η Δημοτική Αρχή Περάματος φρόντισε σήμερα να μην έχει απαρτία το δημοτικό συμβούλιο και να μη συζητηθεί το θέμα των σχολείων!

Παρόντες ήταν γονείς, εκπαιδευτικοί ύστερα από το κάλεσμα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Κερατσινίου- Περάματος και όμως η δημοτική αρχή φρόντισε να μην είναι παρούσα η πλειοψηφία των δημοτικών της συμβούλων. Όταν δεν έχεις απαντήσεις για τα καυτά θέματα της παιδείας πολύ απλά φροντίζεις να μη συζητηθούν. Εμείς θα επιμείνουμε!!!! Η πλάκα είναι ότι ομόφωνα είχαμε αποφασίσει όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι να γίνει αυτό το δημοτικό συμβούλιο με θέμα την παιδεία!!!! Δηλώνω ότι και ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών αλλά και ως Δημοτικός Σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσω μάχη μαζί με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ώστε τα θέματα της παιδείας να αναδειχθούν. Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.