Ο πρόεδρος του “Καλού Ποιμένα” Νίκος Ποιμενίδης σε μία συνέντευξη καρδιάς.

Μέσα από μία συνέντευξη “καρδιάς” που έδωσε στο Κανάλι Ένα και την εκπομπή “Λόγος και Αντίλογος” με τον Τάκη Μαυρέα και τον Νίκο Παρασκευά, ο Νίκος Ποιμενίδης, πρόεδρος του “Καλού Ποιμένα” αναλύει, εξηγεί και και δίνει το στίγμα γιατί ο “Καλός Ποιμένας” είναι ελπίδα για την κοινωνία και μεγάλο στήριγμα για τα νεαρά θύματα της κακοποίησης.

Επίσης κάνει κατανοητό το λόγο που η κοινωνία μας έχει ανάγκη απο σταθερές αναφορές σε ιδέες και πρόσωπα. Δηλώνει ότι είναι υποχρέωση όλων μας η συμμετοχή στα κοινά.

Ταυτόχρονα,  αναφέρει ότι το ίδρυμα συντηρείται από δωρεές και είναι ένα μοναδικό πάντρεμα ιδιωτικής και κυβερνητικής βούλησης. Εύχεται οι τελευταίες αναφορές για το κλείσιμο των ιδρυμάτων να διαψευστούν και ευχαριστεί το Δήμαρχο Πειραιά και όλους τους φορείς για τη στήριξή τους.

Τέλος, κάνει αναφορά για την εκπληκτική δουλειά της Διευθύντριας κυρίας Κουζούμη όσο και των ωφελούμενων νεαρών που επανέρχονται ως εθελοντές για να βοηθήσουν και με τον τρόπο τους να ευχαριστήσουν όσους τους βοήθησαν να ορθοποδίσουν στη ζωή τους.