ΜΑΘΙΟΣ:ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Κ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

«Η κυβέρνηση οφείλει να αποτρέψει φαινόμενα αντιπαράθεσης μεταξύ ελεύθερων επαγγελματιών και φορέων της παραγωγής και μεταποίησης» Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ 9  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 201710947591_1579077162330065_659266004_n-225x300

«Η ατυχέστατη ρύθμιση του ασφαλιστικού με πρόσθετα και υπερβολικά βάρη τόσο των  επαγγελματιών όσο και των επιχειρήσεων προκαλεί όξυνση στις σχέσεις και αντιπαράθεση μεταξύ δύο πλευρών, εργοδοσίας και επαγγελματιών, που όμως θεωρούνται πολύτιμοι συνεργάτες και γρανάζια παραγωγής τόσο στην βιομηχανία όσο και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στην σύγχυση που επικρατεί σχετικά με τις επιβαρύνσεις επαγγελματιών και επιχειρήσεων στο πλαίσιο εφαρμογής του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

«Οι εργαζόμενοι με τα μπλοκάκια είναι συνεργάτες της βιομηχανίας και αναπόσπαστο μέλος της όλης παραγωγικής διαδικασίας, συμπλήρωσε ο κ. Μαθιός,  πράγμα που οφείλει να σεβαστεί η Πολιτεία και η κυβέρνηση η οποία επιβάλλεται να αναθεωρήσει τις απόψεις της και να επανεξετάσει το συγκεκριμένο σύστημα που έθεσε ήδη σε εφαρμογή».