Παρουσίαση βιβλίου του Νικόλα Παγώνη “Εξ αποστάσεως – Η Ελληνική κρίση με το βλέμμα ενός απόδημου”

Το βιβλίο του με τίτλο «Εξ αποστάσεως – Η Ελληνική κρίση με το βλέμμα ενός απόδημου» παρουσιάζει ο Νικόλας Τ. Παγώνης, Έλληνας της διασποράς, με ισχυρή παρουσία στα κοινά του απόδημου Ελληνισμού

καθώς ήδη διανύει την τέταρτη θητεία του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στο Polis Art Cafe στη Στοά του Βιβλίου, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Σοφία Λαλιώτη.

Ομιλητές θα είναι η ομογενής δημοσιογράφος και συγγραφέας Ιουστίνη Φραγκούλη και η δημοσιογράφος Ειρήνη Πιτσόλη.

Ο Νικόλας Τ. Παγώνης, ένας σπουδαίος Έλληνας της διασποράς, με ισχυρή παρουσία στα κοινά του απόδημου Ελληνισμού, καθώς ήδη διανύει την τέταρτη θητεία του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ (Ε.Κ.Μ.Μ.), στο βιβλίο του με τον τίτλο : «Εξ αποστάσεως – Η Ελληνική κρίση με το βλέμμα ενός απόδημου», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ελευθερουδάκη, «βλέπει», χωρίς παραμορφώσεις με οξυδέρκεια και κριτική σκέψη, τις παθογένειες της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ο Νικόλας Παγώνης, ένας σπουδαίος Έλληνας της διασποράς, με ισχυρή παρουσία στα κοινά του απόδημου Ελληνισμού, καθώς ήδη διανύει την τέταρτη θητεία του ως Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ (Ε.Κ.Μ.Μ.), στο βιβλίο του με τον τίτλο: “Εξ αποστάσεως – Η Ελληνική κρίση με το βλέμμα ενός απόδημου”, με στέρεο και νηφάλιο λόγο ψάχνει, μέσα σε αυτή τη συλλογή δοκιμίων, να βρει τα αίτια της ελληνικής παρακμής, αλλά και τον τρόπο ανασυγκρότησης του κράτους και του έθνους. Επίσης αναζητεί τις “διαδρομές” και κυρίως τους τρόπους που την συνδέουν με την πολιτική και την οικονομία, έχοντας ως σημείο αναφοράς του την κρίση.

Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Σοφία Λαλιωτίτη.